Nieuws

Lezing Mgr. de Korte over Laudato Si

6 juni 2019
Op dinsdag 25 juni om 20.00 uur komt mgr.dr. Gerard de Korte spreken in de Open Hof in Drunen. Laudato Si is een encycliek van paus Franciscus die gaat over een verantwoorde omgang met onze aarde. 
Laudato Si Lezing Mgr. De Korte

Parochiebedevaart naar Banneux

31 mei 2019
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019 gaat Parochie Wonderbare Moeder op bedevaart naar Banneux. Gaat u mee?
Banneux bedevaart

Werkgroep kaarten maken

29 mei 2019

In onze parochie hebben we al een jaar of 8 een werkgroep die prachtige kaarten maakt. Op dit moment is er weer plaats voor nieuwe mensen in deze groep.

EDELVROUWE RIDDERORDE VAN HET HEILIG GRAF

27 mei 2019

De Ridderorde van het Heilig Graf van Jeruzalem. Afgelopen weekend ben ik, Marie-Bernadette Stevens-Ligtenberg, lid van het parochiebestuur, toegetreden tot bovengenoemde orde. De investituur vond plaats in Den Bosch tijdens een pontificale eucharistieviering in de Sint Jans kathedraal.

Flitsen

Wij proberen u op de hoogte te houden van al het nieuws uit de parochie. Als u zelf iets weet wat voor uw medeparochianen van belang kan zijn, meldt dit dan bij het secretariaat of bij een van de contactpersonen van de diverse werkgroepen. 

Aan het einde van elke maand verzamelen we de informatie en bundelen deze in Flitsen. Een blad met actuele informatie uit onze parochie. Dit blad ligt achter in de kerken in onze parochie. 
Wilt u de Flitsen digitaal ontvangen? Dan kan, stuur dan een mail naar parochie@wonderbaremoeder.nl.

U kunt de inhoud van Flitsen ook hier nalezen: