Nieuws

INBOEDEL KERK HERPT GEVEILD

29 juli 2020
Nu de kerk in Herpt te koop staat, is op zaterdag 25 juli jl. de inboedel van de kerk geveild. Een aantal inwoners van Herpt en Bern kwamen naar Herpt om een aandenken te bemachtigen aan de kerk. Lees voor meer informatie onderstaand artikel uit het Brabants Dagblad van maandag 27 juli jl.

JAARLIJKS UITSTAPJE MET DE PASTOOR

29 juli 2020

Het jaarlijks uitstapje met onze pastoor, wat dit jaar gepland was op zaterdag 26 september - naar de H. Oda te St. Michielsgestel- gaat helaas niet door, vanwege alle onzekerheden rond Corona.

We bieden alle belangstellenden aan: een dagje met onze pastoor in eigen kerk en tuin!

LAAT EEN KAARSJE AANSTEKEN

11 juni 2020
Een tiental kerken in Brabant hebben een nieuwe manier om in coronatijd voor iemand een kaarsje aan te steken. ‘Een kaarsje opsteken op bestelling’ is bedacht en ontwikkeld door Hans Lesage, een geluidstechnicus die het de afgelopen Meimaand Mariamaand druk had met livestreams vanuit de aangesloten kerken.

Flitsen

Wij proberen u op de hoogte te houden van al het nieuws uit de parochie. Als u zelf iets weet wat voor uw medeparochianen van belang kan zijn, meldt dit dan bij het secretariaat of bij een van de contactpersonen van de diverse werkgroepen. 

Aan het einde van elke maand verzamelen we de informatie en bundelen deze in Flitsen. Een blad met actuele informatie uit onze parochie. Dit blad ligt achter in de kerken in onze parochie. 
Wilt u de Flitsen digitaal ontvangen? Dan kan, stuur dan een mail naar parochie@wonderbaremoeder.nl.

U kunt de inhoud van Flitsen ook hier nalezen:
 

 

Parochiewijzer

Twee keer per jaar ontvangen alle parochianen van Parochie Wonderbare Moeder de Parochiewijzer. In dit blad vind u achtergrondverhalen vanuit onze parochie en interviews met vrijwilligers.