Nieuws

PASTOR ANTONY ROSARIO OP VAKANTIE

22 mei 2024

Van 3 juni t/m 5 juli zal pastor Rosario zijn geboorteland India gaan bezoeken. De vieringen in onze parochie gaan op de gebruikelijke tijdstippen door. 

INWIJDING NATUURLIJKE BEGRAAFPLAATS

22 mei 2024

Op zondag 26 mei zal, na de Heilige Mis van 9.30 uur in Elshout, achter de kerk van Sint-Jan Evangelist het nieuwe natuurlijke gedeelte van de begraafplaats worden ingewijd door pastor Antony Rosario.


 

JAARLIJKS PAROCHIE UITSTAPJE: 17 AUGUSTUS 2024

6 maart 2024
Dit jaar gaan we met alle belangstellenden binnen en buiten onze parochie naar een van de oudste bedevaartplaatsen van Nederland: Onze Lieve Vrouw in ’t Zand te Roermond, op de laatste zaterdag van de zomervakantie van de scholen, 17 augustus. Voor de eerste keer zal onze kapelaan Antony Rosario meegaan. 

Flitsen

Wij proberen u op de hoogte te houden van al het nieuws uit de parochie. Als u zelf iets weet wat voor uw medeparochianen van belang kan zijn, meld dit dan bij het secretariaat of bij een van de contactpersonen van de diverse werkgroepen. 

Aan het einde van elke maand verzamelen we de informatie en bundelen deze in de Flitsen. Een blad met actuele informatie uit onze parochie. Dit blad ligt achter in de kerken in onze parochie. 
Wilt u de Flitsen digitaal ontvangen? Dan kan, stuur dan een mail naar parochie@wonderbaremoeder.nl.

U kunt de inhoud van Flitsen ook hier nalezen:
 
In maart geen Flitsen ivm Parochiewijzer
In november en december geen Flitsen ivm Parochiewijzer
 
 

Parochiewijzer

Twee keer per jaar ontvangen alle parochianen van Parochie Wonderbare Moeder de Parochiewijzer. In dit blad vind u achtergrondverhalen vanuit onze parochie en interviews met vrijwilligers.