Nieuws

H. CATHARINAKERK HERPT AAN DE EREDIENST ONTTROKKEN

11 december 2019

Zondag 8 december vond voor de laatste keer een eucharistieviering plaats in de H. Catharina van Alexandrië kerk in Herpt.

KERSTATTENTIE VOOR ZIEKEN IN ONZE PAROCHIE

11 december 2019
De werkgroep Ziekenbezoek van Parochie Wonderbare Moeder zorgt ook dit jaar in samenwerking met Caritas Wonderbare Moeder weer voor een mooie kerstattentie voor de zieken in onze parochie.

GAST AAN TAFEL - ONTMOETEN

4 december 2019
Ook dit jaar organiseert Stichting Ontmoeten weer 'Gast aan tafel'. Een initiatief waarbij Heusdenaren tijdens de Kerstdagen mede inwoners uitnodigen voor een lunch of een diner. 
Eenzame kerst Gast aan tafel

WENSBOOM ONTOER

4 december 2019
Evenals vorig jaar gaat de WENSBOOM weer ONToer door de gemeente Heusden. 

ELY WINDAU 25 JAAR IN DIENST VAN DE PAROCHIE

25 november 2019
Ely Windau was op donderdag 21 november 2019 op de kop af 25 jaar in dienst van de parochie als secretaresse en werd terecht in de bloemen én cadeaus gezet.

ADVENTSPROJECT 2020

20 november 2019

Van zondag 2 december t/m dinsdag 24 december is het advent en besteden we in onze parochie aandacht aan het adventsproject: “Kinderen brengen Hoop”
Hulp aan Venezolaanse vluchtelingenkinderen in Peru.

Flitsen

Wij proberen u op de hoogte te houden van al het nieuws uit de parochie. Als u zelf iets weet wat voor uw medeparochianen van belang kan zijn, meldt dit dan bij het secretariaat of bij een van de contactpersonen van de diverse werkgroepen. 

Aan het einde van elke maand verzamelen we de informatie en bundelen deze in Flitsen. Een blad met actuele informatie uit onze parochie. Dit blad ligt achter in de kerken in onze parochie. 
Wilt u de Flitsen digitaal ontvangen? Dan kan, stuur dan een mail naar parochie@wonderbaremoeder.nl.

U kunt de inhoud van Flitsen ook hier nalezen:
 

Parochiewijzer

Twee keer per jaar ontvangen alle parochianen van Parochie Wonderbare Moeder de Parochiewijzer. In dit blad vind u achtergrondverhalen vanuit onze parochie en interviews met vrijwilligers.