Nieuws

STILTECENTRUM HEUSDEN VOORLOPIG DICHT

9 september 2021
Nu de voormalige kerk in Heusden wordt verbouwd tot appartementen, is het Stiltecentrum in Heusden voorlopig gesloten. Bij de verbouwing van de kerk wordt het Stiltecentrum verplaatst naar de zijkant van het gebouw. 

VREDESWEEK 2021 18 TOT EN MET 25 SEPTEMBER

8 september 2021

Vredesweek 2021 18 september – 26 september 2021

Er is pas sprake van vrede als recht wordt gedaan aan iedereen. Vrede is rechtvaardig. Vrede is liefde. Vrede sluit niet uit. Vrede is inclusief. Vrede wordt geboren als we naar elkaar omzien, naar elkaar luisteren, elkaar horen, elkaar ruimte geven, elkaar vrijheid geven. Vrede ontstaat als de waarheid aan het licht komt, als recht wordt gepleegd en de verzoening wordt gezocht. 

INZAMELINGSACTIE VOOR DE VOEDSELBANK

2 september 2021
Ook dit jaar houdt Caritas Wonderbare Moeder in samenwerking met Protestantse Gemeente Drunen een inzamelingsactie voor de Voedselbank in 's-Hertogenbosch.

RENOVATIE EN UITBREIDING MARIA KAPEL ELSHOUT

1 september 2021

Alles is netjes opgeruimd voor de vakantie begon; onze vrijwilligers kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Na de vakantie wordt het leiendak afgemaakt en de scheidingsmuur achter de Mariakapel de voegen uitgefreesd en daarna wordt het helemaal opnieuw gevoegd.

PAROCHIEFEEST OP 10 OKTOBER 2021 UITGESTELD

21 juli 2021
Het bestuur van Parochie Wonderbare Moeder heeft met pijn in het hart besloten om het Parochiefeest van 10 oktober a.s. voor onbepaalde tijd uit te stellen. Men vindt de ontwikkelingen rondom corona nog van dien aard dat een dergelijke bijeenkomst met veel mensen nog niet mogelijk is. Het bestuur wil op een later en geschikter tijdstip zeker het Parochiefeest organiseren. 

LEZING BROEDER HENDRIKUS VAN DER WAL

21 juli 2021
Ter gelegenheid van 28 jaar Uur van stilte en gebed zal er op 4 oktober om 18.30 uur een H. Mis uit dankbaarheid worden opgedragen door onze pastoor D. Hedebouw. Aansluitend zal Broeder Hendrikus van der Wal uit de Carmelgemeenschap in Bierbeek, België een lezing verzorgen. De lezing zal gaan over hedendaagse waarachtige Eucharistische wonderen en het Heilig Aanschijn van onze lieve Heer. 

Flitsen

Wij proberen u op de hoogte te houden van al het nieuws uit de parochie. Als u zelf iets weet wat voor uw medeparochianen van belang kan zijn, meldt dit dan bij het secretariaat of bij een van de contactpersonen van de diverse werkgroepen. 

Aan het einde van elke maand verzamelen we de informatie en bundelen deze in Flitsen. Een blad met actuele informatie uit onze parochie. Dit blad ligt achter in de kerken in onze parochie. 
Wilt u de Flitsen digitaal ontvangen? Dan kan, stuur dan een mail naar parochie@wonderbaremoeder.nl.

U kunt de inhoud van Flitsen ook hier nalezen:
 
 

Parochiewijzer

Twee keer per jaar ontvangen alle parochianen van Parochie Wonderbare Moeder de Parochiewijzer. In dit blad vind u achtergrondverhalen vanuit onze parochie en interviews met vrijwilligers.