Nieuws

ADVENTSACTIE

26 november 2021

Tijdens de periode van vier weken voorafgaand aan Kerstmis - vragen we via de Adventsactie aandacht voor de hoop. Hoop op de komst van het Licht. Hoop op een betere wereld. Hoop dat iedereen kan delen in overvloed en dat op een dag alle mensen een waardig leven kunnen leiden. Hoop is nooit vanzelfsprekend. Wij kiezen in deze periode projecten voor moeder en kind. In 2021 is dit een project in Gazastrook.

ZANGERS EN ZANGERESSEN GEZOCHT

26 november 2021

Het is weer november, het loopt tegen het einde van het jaar. Dat betekent dat Kerstmis er aan komt en daarmee de kerstviering in de kerk. Op vrijdag 24 december is er weer een gezinsviering om 17.30 u in de Lambertuskerk. Wij zoeken voor die viering nog kinderen die mee willen zingen in het kinderkoor. Vind jij het ook leuk om te zingen? En zou je het leuk vinden om met Kerst mooie liedjes te zingen? Kom dan met ons meezingen in ons Kerstkoor.

KLIEDERKERK GAAT NIET DOOR OP 28 NOVEMBER

17 november 2021
In verband met de hoge aantallen besmettingen met corona, is besloten om de Kliederkerk op 28 november a.s. niet door te laten gaan. Hopelijk hebben de getroffen maatregelen het gewenste succes en kunnen we op 30 januari 2022 de Kliederkerk gewoon door laten gaan.

ADVENTSMEDITATIE AFGELAST

3 november 2021

Helaas is vanwege de vele besmettingen de adventsmeditatie afgelast.
 

Flitsen

Wij proberen u op de hoogte te houden van al het nieuws uit de parochie. Als u zelf iets weet wat voor uw medeparochianen van belang kan zijn, meldt dit dan bij het secretariaat of bij een van de contactpersonen van de diverse werkgroepen. 

Aan het einde van elke maand verzamelen we de informatie en bundelen deze in Flitsen. Een blad met actuele informatie uit onze parochie. Dit blad ligt achter in de kerken in onze parochie. 
Wilt u de Flitsen digitaal ontvangen? Dan kan, stuur dan een mail naar parochie@wonderbaremoeder.nl.

U kunt de inhoud van Flitsen ook hier nalezen:
 
 

Parochiewijzer

Twee keer per jaar ontvangen alle parochianen van Parochie Wonderbare Moeder de Parochiewijzer. In dit blad vind u achtergrondverhalen vanuit onze parochie en interviews met vrijwilligers.