Nieuws

VASTENMEDITATIE

23 februari 2024

Ook dit jaar organiseren Open Hof en Parochie Wonderbare Moeder de sobere meditatie in de vasten- of veertigdagentijd. Op de vijf maandagen tussen Aswoensdag en Palmpasen staat de Open Hof open voor een klein half uur meditatie. 

 

 

VASTENACTIE 2024

24 januari 2024
Van 14 februari tot en met 30 maart vindt weer de Vastenactie plaats. Dit jaar richten we ons tijdens de Vastenactie-campagne van 2024 op mogelijke manieren om om te gaan met deze veranderingen. We maken kennis met Thandekile Ncube uit Zimbabwe. Lange droge periodes, afgewisseld met heftige regens en overstromingen, dwingen Thandekile en de mensen uit haar gemeenschap te zoeken naar nieuwe manieren om voedsel te verbouwen.

ACTIE KERKBALANS 2024

24 januari 2024

Actie Kerkbalans 2024 is van start! 

Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaatselijke parochies en gemeenten hun leden om een financiële bijdrage over te maken. Doet u dit jaar (ook weer) mee?

Flitsen

Wij proberen u op de hoogte te houden van al het nieuws uit de parochie. Als u zelf iets weet wat voor uw medeparochianen van belang kan zijn, meld dit dan bij het secretariaat of bij een van de contactpersonen van de diverse werkgroepen. 

Aan het einde van elke maand verzamelen we de informatie en bundelen deze in de Flitsen. Een blad met actuele informatie uit onze parochie. Dit blad ligt achter in de kerken in onze parochie. 
Wilt u de Flitsen digitaal ontvangen? Dan kan, stuur dan een mail naar parochie@wonderbaremoeder.nl.

U kunt de inhoud van Flitsen ook hier nalezen:
 
In november en december geen Flitsen ivm Parochiewijzer
In maart geen Flitsen ivm Parochiewijzer
Flitsen februari 2023

Parochiewijzer

Twee keer per jaar ontvangen alle parochianen van Parochie Wonderbare Moeder de Parochiewijzer. In dit blad vind u achtergrondverhalen vanuit onze parochie en interviews met vrijwilligers.