Nieuws

ADVENTSKALENDER

25 november 2020
Het bidsom heeft een digitale adventskalender gemaakt. Hij staat klaar om de gezinnen uit onze parochie mee te nemen naar het feest van Kerstmis. Want hoe dan ook, ook dit jaar mogen we de geboorte van Jezus met blijdschap vieren, Gods liefdesaanbod aan ons.

WEEK VAN DE SCHEPPING

21 november 2020
In september 2020 is de jaarlijkse 'Week van de Schepping' gevierd. Vanuit de bisschoppen zijn de parochies toen opgeroepen ter gelegenheid daarvan een fruitboom te planten.

ONBEKEND MAAKT ONBEMIND - GEZAMENLIJKE HERVORMINGSDAG 31 OKTOBER JL. IN HEUSDEN

21 november 2020
Op zondag 25 oktober was ik als diaken van de R.K. Parochie Wonderbare Moeder uitgenodigd om mee voor te gaan tijdens de herdenking van de Hervormingsdag in de Protestantse Catharijnekerk te Heusden. Hervormingsdag ofwel Reformatiedag is een herdenkingsdag op 31 oktober in verschillende protestantse kerken.

Flitsen

Wij proberen u op de hoogte te houden van al het nieuws uit de parochie. Als u zelf iets weet wat voor uw medeparochianen van belang kan zijn, meldt dit dan bij het secretariaat of bij een van de contactpersonen van de diverse werkgroepen. 

Aan het einde van elke maand verzamelen we de informatie en bundelen deze in Flitsen. Een blad met actuele informatie uit onze parochie. Dit blad ligt achter in de kerken in onze parochie. 
Wilt u de Flitsen digitaal ontvangen? Dan kan, stuur dan een mail naar parochie@wonderbaremoeder.nl.

U kunt de inhoud van Flitsen ook hier nalezen:
 
Flitsen september 2020

Parochiewijzer

Twee keer per jaar ontvangen alle parochianen van Parochie Wonderbare Moeder de Parochiewijzer. In dit blad vind u achtergrondverhalen vanuit onze parochie en interviews met vrijwilligers.