JAARLIJKS UITSTAPJE MET DE PASTOOR

29 juli 2020

IN EIGEN KERK EN TUIN

Het jaarlijks uitstapje met onze pastoor, wat dit jaar gepland was op zaterdag 26 september - naar de H. Oda te St. Michielsgestel- gaat helaas niet door, vanwege alle onzekerheden rond Corona.

We bieden alle belangstellenden aan: een dagje met onze pastoor in eigen kerk en tuin!


Op donderdag 27 augustus om 10.00 uur H. Mis in de Lambertuskerk of in de tuin achter de kerk als de condities daarvoor goed zijn.


Aansluitend koffie of thee met traktatie in een ander gedeelte van de tuin.

Daarna bidden we in de kerk het Rozenhoedje om 12.00 uur.

Vervolgens lunch om 12.30 uur bij Plein 13. Een lunchgerecht met soep, kroket en een gebakken ei met brood, salade en twee maal koffie, thee of frisdrank `a € 13,50 per persoon. A.u.b. pinnen of gepast betalen.

Na de lunch in de kerk lof met uitstelling van het Allerheiligste Sacrament. We bidden gezamenlijk Het Kroontje van Barmhartigheid. Om 15.30 uur wordt afgesloten met koffie en thee met traktatie, en / of iets fris in de tuin. Tussendoor is er genoeg tijd, het tijdschema is bij benadering.

AANMELDEN tot en met uiterlijk donderdag 20 augustus bij Ely - de secretaresse - via telefoon: 0416-372215 of per mail: parochie@wonderbaremoeder.nl. Indien u niet op tijd heeft aangemeld, kunt u helaas niet deelnemen. Deelname op volgorde van aanmelding.

Let op: *** Als er maandag 24 augustus regen wordt aangegeven op donderdag 27 augustus, dan gaat deze dag niet door en wordt deze automatisch verzet naar woensdag 2 september. Als het dan ook regent gaat alles gewoon door, maar dan binnen. Er wordt dan evt. gezorgd voor een mooie film in het programma.

Van harte Welkom!