WERKGROEP EERSTE H. COMMUNIE EN KLIEDERKERK VRAGEN OM VERSTERKING!

25 juni 2023

Na zich vele jaren met hart en ziel te hebben ingezet, heeft een aantal vrijwilligers van de werkgroepen Eerste Heilige Communie en Kliederkerk aangegeven, ermee te zullen stoppen. De parochie is daarom op zoek naar nieuwe werkgroepleden. Bent u, of kent u iemand die ons zou willen helpen? Of heeft u vragen over deze ‘vacatures’? Neem dan contact op met het parochiesecretariaat (tel. 0416-372215 of per e-mail: parochie@ wonderbaremoeder.nl).

Werkgroep Eerste Heilige Communie

Deze werkgroep komt in de periode tussen januari en juni 5 keer bij elkaar, op een woensdagmiddag tussen half vijf en (maximaal) zes uur. Daarbij is het team aanwezig bij drie eucharistievieringen: de presentatieviering, de Eerste H. Communieviering en een dankviering voor de communicanten.

Werkgroep Kliederkerk

De Kliederkerk is een gezamenlijke activiteit van de protestantse en katholieke kerken, en is speciaal gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. Via knutselen, verhalen vertellen en samen eten komt op een laagdrempelige manier het geloof aan bod. Vijf zondagen per jaar, van 13.00 tot 15.00 uur wordt de Kliederkerk georganiseerd. Meer informatie over de Kliederkerk vind je via deze QR-code.

We horen graag van je!!