Vertrektijden bedevaart naar de St.Jan in Den Bosch

18 september 2019

We zijn blij dat er veel pelgrims meegaan naar Den Bosch.
Voor allen die zich hebben opgegeven voor het busvervoer zijn de vertrektijden:

Heusden en Herpt: rijdt een apart busje. De pelgrims die met dit busje reizen worden persoonlijk benaderd.

10.15 uur: Elshout vanaf de kerk, Kerkstraat 37. Deze bus naar Drunen om nog meer pelgrims op te halen.
10.30 uur: Drunen, Anton Pieckplein (Voorste Venne), Op het Anton Pieckplein is er voldoende parkeergelegenheid.

De bus vertrekt om 14.45 uur weer terug naar Drunen en Elshout.  De kosten voor de bus bedragen € 5,00 per persoon te betalen in de bus met gepast geld.

Gaat u met eigen vervoer naar Den Bosch dan wijzen wij u er op dat de Zuidwal is afgesloten. De St. Jansparkeergarage is bereikbaar, maar niet via de Zuidwal. Mocht u gebruik willen maken van deze garage dan moet u via een andere kant Den Bosch binnen komen. De parkeergarage Wolvenhoek is wel bereikbaar via de Zuidwal en u kunt ook gebruik maken van het Transferium bij het JBZ-ziekenhuis. Als u dan in de

In de bus of bij binnenkomst in de St. Jan ontvangt u een ticket voor de koffie met Bossche bol. Door het grote aantal pelgrims hebben wij in Den Bosch verschillende locaties geregeld voor de koffie met Bossche Bol. U ontvangt een ticket met daarop de naam van de locatie waar u na de mis een kopje koffie kunt drinken met een Bossche bol. Alleen op vertoon van het ticket kunt u deze consumptie krijgen. Gelieve u hieraan te houden want we hebben met veel moeite deze locaties kunnen regelen.

Wij wensen u allen een mooie bedevaart namens de werkgroep Parochiebedevaart