OP AVONTUURLIJKE ZOEKTOCHT NAAR MARIA

2 juni 2021

Wie kent Maria niet? We kennen haar van de kapelletjes, de kaarsjes, de kerststal, het Ave Maria. Maar wie was zij eigenlijk? En wat betekent zij nu voor ons?

Het bisdom organiseert op zaterdag 3 juli een ontdekkingstocht naar Maria, voor alle gezinnen in het bisdom. De dag opent om 9.30u met een Mariaverhaal voor alle deelnemers. Uw gezin wordt op als pelgrim weg gestuurd met een pelgrimszegen. De wandelkaart brengt u langs mooie – en vaak onbekende plekjes – in de stad. U ontmoet Maria die knopen in onze ziel ontwart. U praat met een engel. Maria geeft goede raad, zet de voeten aan de grond en droogt tranen. Het hele gezin geeft haar een gezicht in een grote stoepkrijt tekening en hoort over de mirakelen die zij al eeuwen in Den Bosch verricht. Tegen lunchtijd komen gezinnen bij elkaar voor een van de 6 workshops. U krijgt een lunch en om 14.00 u sluiten we samen af in de Sint-Janskathedraal. Met een lekker hapje voor onderweg gaat u om 15.15u weer naar huis. We vragen voor deze dag een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon.

De ontdekkingstocht is voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Papa’s, mamma’s, opa’s en oma’s, broers, zusjes en vriendjes zijn allemaal van harte welkom. De pelgrimstocht wordt conform de dan geldende corona-maatregelen georganiseerd.

Bent u geïnteresseerd? Aanmelden kan nog tot 12 juni via onderstaande aanmeldknop.

Aanmelden bedevaart Den Bosch