RENOVATIE MARIAKAPEL ELSHOUT

22 april 2021

We zijn er nog niet!!!

Afgelopen weken is de brochure over de renovatie van de Mariakapel huis aan huis bezorgd in Elshout. Daarmee zijn alle inwoners op de hoogte gebracht van de komende bouwactiviteiten die we willen starten na de meimaand. Vele vrijwilligers zullen de komende maanden hun handen uit de mouwen steken om tot een mooi resultaat te komen.
 
Onze thermometer wordt langzamerhand gevuld met de bijdragen voor de benodigde stenen. Diverse bedrijven in Elshout hebben ons al geholpen met grote stenen die nodig zijn voor de Mariakapel. Echter we zijn er nog niet.
 
Wij komen nog vele kleine steentjes te kort. Het zou leuk zijn als heel veel inwoners van Elshout een klein bedrag zouden bijdragen aan de realisering van een intieme kapel in Elshout voor alle bedevaartgangers en natuurlijk ook voor de gehele parochie Wonderbare Moeder. De bouwcommissie is ervan overtuigd dat de nieuwe kapel een plaats zal worden waar iedereen zich thuis voelt.
 
Met deze oproep hopen wij dat u over uw hart strijkt en we kijken ook uit naar jouw kleine bijdrage. Vele kleintjes maakt een groot.
 
De vrijwilligers staan te trappelen om na Onze Dag te kunnen beginnen.
Ook u kunt zorgen dat DE SCHOP IN DE GROND GAAT.
 
Uw bijdrage voor de renovatie en uitbreiding van de Mariakapel kunt u overmaken op NL92RABO0112605214 t.n.v. Vrienden van Mariabedevaart Elshout onder vermelding van Mariakapel. U kunt ook onderstaande QR-code scannen voor betaling.