LEZING BROEDER HENDRIKUS VAN DER WAL

21 juli 2021

Ter gelegenheid van 28 jaar Uur van stilte en gebed zal er op 4 oktober om 18.30 uur een H. Mis uit dankbaarheid worden opgedragen door onze pastoor D. Hedebouw. Al vele jaren offert hij zijn vrije avond op om hierbij te kunnen zijn, wat door iedereen zeer op prijs wordt gesteld. Mooi dat deze avond dit jaar weer op 4 oktober valt, de feestdag van H. Franciscus. We beleven deze avond en ieder Uur van stilte en gebed in vereniging met de wereldkerk en de Clarissen in Amerika en Gent, waarmee we nog steeds goede contacten onderhouden. We bidden voor elkaar en alle intenties wereldwijd.

Na een moment van Eucharistische Aanbidding en een tientje van de Rozenkrans gaan we na de plechtige zegen met het Allerheiligste sacrament naar de pastoor Vermeulenzaal voor koffie, thee en traktatie. Er is gelegenheid om de boekentafel en devotionalia te bekijken en aan te schaffen.

Om 20.00 uur vangt de lezing aan. Onze gastspreker is dit jaar Broeder Hendrikus van der Wal uit de Carmelgemeenschap in Bierbeek, Belgiƫ. De lezing zal gaan over hedendaagse waarachtige Eucharistische wonderen en het Heilig Aanschijn van onze lieve Heer. Het zal een deugddoende ervaring zijn om te mogen beseffen dat Jezus daadwerkelijk midden onder ons leeft en dit kenbaar maakt door onweerlegbare tekenen. We ronden de avond af rond de klok van 21.30 uur.

Aanmelden bij mevrouw Ely Windau; het secretariaat in Drunen tot vrijdag 1 oktober. Per mail parochie@wonderbaremoeder.nl of telefonisch: 0416372215 of een briefje in de brievenbus van de pastorie in Drunen via onderstaande aanmeldstrook.

Alle parochianen en ook mensen daarbuiten die belangstelling hebben zijn allemaal van harte welkom! Deelname op volgorde van aanmelding ( i.v.m. dan geldende richtlijnen aangaande maximaal aantal personen. Dank voor uw begrip). Het zal fijn zijn om elkaar weer te mogen ontmoeten in de vertrouwde gezellige sfeer van samenzijn!

Wie weet is er in 2023 gelegenheid - zo God het wil - om een dag op bedevaart te gaan naar Gent i.v.m. 30 jaar Uur van Stilte en gebed. In het Clarissenklooster aldaar staat de stoel van H. Coleta, een machtige voorspreekster, evenals H. Clara, H. Franciscus, H. Antonius en H. Pater Pio.

Informatie: Eugenie van Rinsum-Wolfs. Telefoon: 0681981297 of mail: wolfs.jem@outlook.com