Boottocht naar The Pasion in Dordrecht

9 april 2019
The Passion

Aankomende Witte Donderdag vindt de tiende editie van het televisie spektakel The Passion in Dordrecht plaats. The Passion is het verhaal van de laatste uren uit het leven van Jezus, waarbij bekende Nederlandse artiesten scènes uit het lijdensverhaal van Jezus uitbeelden en zingen. De Coördinator familiepastoraat van de Danny Hakvoort kwam op het verassende idee om naar The Passion te varen.


Tijdens deze boottocht, vaart men als het ware Jezus’ laatste uren tegemoet. Het verhaal wordt verteld, er zal een eucharistieviering zijn, en er is voldoende ruimte voor ontmoeten. Ook wordt er een eenvoudige maaltijd op de boot geserveerd. Aangekomen in Dordrecht is er de mogelijkheid te komen op het evenemententerrein, of voor wie niet zo mobiel is om op de boot te blijven. Na het verhaal van The Passion is er tijd om na praten in de boot of in de bus.

Iedereen is welkom!
De boottocht is bedoeld voor iedereen: jong en oud, gelovig of juist niet.

Boottocht en programma
De mooie boottocht van tweeënhalf uur over de Waal start in de vestingstad Zaltbommel. Om 16:30 zullen we verzamelen bij Slurink in Zaltbommel. Dit is ongeveer 20 minuten lopen van het station en bij Slurink kunt u gratis parkeren.

De boottocht brengt ons niet alleen dichterbij de laatste uren van Jezus. We genieten ook van het prachtige rivierengebied in het land van Maas en Waal. We varen vanuit de versassende vestingstad Zaltbommel, langs prachtige vergezichten over de polders, slot Loevenstein en Gorinchem.
.
In Dordrecht wandelen we naar de locatie van The Passion, waar we het verhaal van Jezus zien en horen. Na The Passion is het mogelijk om met de boot (aankomst uiterlijk 01:30) of met de bus (aankomst uiterlijk 23:30) terug te gaan naar Zaltbommel. Wanneer er meer dan 20 aanmelding binnen uw parochie zijn kan er een verzoek worden ingediend om uw in uw eigen parochie af te zetten na afloop.

Alles op een rijtje
Datum:Witte Donderdag 18 april 2019
16:30 verzamelen bij Slurink, Waalkade 47, 5301 CK Zaltbommel
22:30 Boottocht of Busreis terug naar Zaltbommel

Kosten*
Volwassenen (18+) Met de boot heen en terug: € 20,-
Volwassenen (18+) Met de boot heen en met de bus terug € 26,-
Minderjarigen (-18)** Met de boot heen en met de bus terug € 15 -

*Kosten zijn inclusief eten, exclusief drinken
**Minderjarigen (-18) kunnen alleen mee, wanneer zij onder begeleiding staan van een volwassene, dit mag ook de jeugdleider van je tienergroep zijn (18+)