FEESTELIJKE INSTALLATIE PASTOOR HAROLD VAN OVERBEEK EN VRIJWILLIGERSMIDDAG

27 juli 2022

Zondag 18 september a.s. zal Harold van Overbeek, priester van het bisdom van ’s-Hertogenbosch, tot pastoor van de R.K. Parochie Wonderbare Moeder worden benoemd. De installatie van de nieuwe parochieherder vindt plaats om 10.30 uur in de H. Lambertuskerk van Drunen.

De 45-jarige Brabander was al eerder als kapelaan benoemd in Drunen en Elshout. Nu krijgt hij als pastoor de eindverantwoordelijkheid en leiding over het pastorale team (6 leden). Mgr. Gerard de Korte, bisschop van ’s-Hertogenbosch, zal voorgaan in de plechtige installatie tijdens de eucharistieviering.

Receptie
Aansluitend is er van 12.15 uur tot 14.00 uur een receptie in de ‘Pastoor Vermeulenzaal’ en de tent in de naastgelegen pastorietuin, Raadhuisplein 2 te Drunen. Alle parochianen en belangstellenden zijn van harte welkom en krijgen de gelegenheid om de nieuwe pastoor persoonlijk te feliciteren met zijn benoeming.     

Vrijwilligersmiddag
Pastoor van Overbeek vindt het een mooi idee om op deze dag ook de vrijwilligers in het zonnetje te zetten en om met deze groep wat nader kennis te maken. Vanaf 14.00 uur zijn daarom alle vrijwilligers van de parochie uitgenodigd voor een feestelijk samenzijn op dezelfde locatie. De vrijwilligers krijgen dan ook de gelegenheid om de pastoor te feliciteren. Voor de inwendige mens wordt naar Brabantse gewoonte gezorgd. Zo rond 18.00 uur sluiten we de feestdag af.