Vrienden van Mariabedevaart

Een bijzonder plekje voor de Wonderbare Moeder?
 
Als u in uw hart een bijzonder plekje bewaart  voor Maria dan kunt u nu vriend worden van de Mariabedevaart Elshout. Het beeldje van de Wonderbare Moeder wordt daar al meer dan zeven eeuwen lang vereerd in de kerk  van St. Jan Evangelist. De Werkgroep Mariabedevaart stelt zich al meer dan tien jaar lang tot doel die verering van Maria te bevorderen. Velen bezoeken door het jaar heen de Mariakapel aan de Gaarsweide waar zij door gebed  steun en vertrouwen vinden.Deze verering, alsmede de viering van de Mariafeesten door het jaar, de speciale aandacht in de meimaand en de zorg voor Maria en haar kapel, worden mede mogelijk gemaakt door uw donatie.

Wilt u deze eeuwenoude traditie met ons in stand en in ere houden en op de hoogte blijven van de activiteiten rondom de Mariabedevaart in Elshout? Wordt dan lid van 'Vrienden van Mariabedevaart'. De werkgroep Mariabedevaart houdt u dan op de hoogte van de activiteiten via e-mail en nieuwsbrief.

Steun dan de Mariabedevaart in Elshout en wordt vriend door uw gebed en/of doneer een bedrag op rekeningnummer NL92RABO0112605214 t.n.v. â€˜Vrienden van Mariabedevaart Elshout’. Voor meer informatie mail naar vrienden@wonderbaremoeder.nl.