www.wonderbaremoeder.nl

FILMAVOND OVER LOURDES

FILMAVOND OVER LOURDES

FILMAVOND OVER LOURDES - In aanloop naar de bedevaart naar Lourdes in oktober van dit jaar, wordt op dinsdag 13 juni a.s. een filmavond gehouden over Lourdes en de verschijningen aan de H. Bernadette.

In de Pastoor Vermeulenzaal in Drunen wordt de film vertoont over het leven van de H. Bernadette en de verschijningen aan haar van Maria in de periode van 11 februari tot 16 juli 1858. Tijdens deze verschijningen gaf Maria de kleine Bernadette drie opdrachten: laat pelgrims in processie hier naar toe komen, laat hier een kerk bouwen en bid voor de zondaars.

De avond is niet alleen voor mensen die overwegen om deel te nemen aan de bedevaart, maar ook voor iedereen in onze parochie die geïnteresseerd is in deze bijzondere gebeurtenis, is van harte welkom. We starten om 20.00 uur met de film. Na afloop kunt u informatie inwinnen over de Lourdesbedevaart die we vanuit onze parochie in oktober willen houden.
 
Wilt u de filmavond bijwonen, dan stellen we het op prijs als u dit even laat weten aan het secretariaat: parochie@wonderbaremoeder.nl, tel: 0416-372215 (tussen 9.00 en 12.00 uur).
 
Graag tot 13 juni!
 
De werkgroep Lourdesbedevaart
 

In het nieuws

22-06-2017

LAAT JE STILZETTEN MET DE BIJBEL - Stilte zoeken is vandaag de dag een hele uitdaging. Zet je telefoon eens op stil, kom tot rust met het…
Lees verder

Meer nieuws