www.wonderbaremoeder.nl

KINDERWOORDDIENST

KINDERWOORDDIENST

KINDERWOORDDIENST - In Drunen en Elshout hebben de jongens en meisjes weer hun Eerste Heilige Communie gedaan. Deze keer was het vroeg in het jaar, op zondag 26 maart en zondag 2 april jl.
 
Ikzelf was dit jaar kernouder. Het was leuk om een groepje Communicanten te begeleiden in hun traject tot aan de Eerste Heilige Communie. De Pastoor en de Communiewerkgroep hebben zich intensief ingezet, zodat de kinderen vol enthousiasme konden toeleven naar deze grote dag!
 
Het zou fijn zijn als deze kinderen naar de kerk komen, zodat hetgeen ze in de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie hebben geleerd, niet verloren gaat. Door het jaar heen zijn er Gezinsvieringen. Eucharistievieringen speciaal gericht op kinderen. Maar ook op andere zondagen is er onder de Eucharistieviering van 11.00 uur in Drunen een Kinderwoorddienst. De kinderen in de kerk gaan dan naar de Pastoor Vermeulenzaal om naar een bijbelverhaal te luisteren en hierover met de begeleiders in gesprek te gaan.
 
Kom dus een kijken en luisteren maar ook hun jongere broertjes en zusjes
 
Sandra van M√ľnster.

In het nieuws

22-06-2017

LAAT JE STILZETTEN MET DE BIJBEL - Stilte zoeken is vandaag de dag een hele uitdaging. Zet je telefoon eens op stil, kom tot rust met het…
Lees verder

Meer nieuws